Ωρες λειτουργίας7:30 π.μ. – 3:30 μ.μ. Δευ-Σάβ

Ποιοι Είμαστε

Τα Πλυντήρια Λιακόπουλος ιδρύθηκαν από τον παππού μου Ανδρέα Λιακόπουλο το 1962.
Το πρώτο κατάστημα λειτούργησε στην Πλατεία Χατζοπούλου ως πλυντήριο και στεγνοκαθαριστήριο. Μέσα στα επόμενα 10 χρόνια άνοιξε ένα ακόμα Πλυντήριο στην οδό Παπαστράτου στο Αγρίνιο, και ένα επιπλέον στο κέντρο του Αιτωλικού.
Το 1974 άνοιξε το πρώτο αμιγώς βιομηχανικό πλυντήριο της Αιτωλοακαρνανίας στον οδό Μακρή από το Γρηγόρη Λιακόπουλο και εξυπηρετούσε τους επαγγελματίες σχεδόν όλου του νομού.
Από το 1992 όλα τα βιομηχανικά πλυντήρια μετεγκαταστάθηκαν στο Δοκίμι Αγρινίου και ταυτόχρονα ξεκίνησε να λειτουργεί το τμήμα των ταπητοκαθαριστηρίων.
Από το 2014 η διαχείριση των Πλυντηρίων και Ταπητοκαθαριστηρίων Λιακόπουλος έχει περάσει διαδοχικά στην τρίτη γενιά της οικογένειας Λιακόπουλου, στον Άρη.
Σε όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της η επιχείρηση πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις που αφορούν την πλύση του επαγγελματικού ιματισμού και των χαλιών.
Η εξέλιξή μας συμβαδίζει πάντα με την αιχμή της τεχνολογίας στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό, τις μεθόδους πλύσης αλλά και την εκπαίδευση του προσωπικού μας.
Σε όλη την πορεία της επιχείρησης ανανεώναμε τον εξοπλισμό μας τακτικά με την τελευταία ολική ανανέωση να ολοκληρώνεται το 2012, αποκτώντας τα κορυφαία μηχανήματα πλύσης.
Στα πλαίσια της διαρκούς μας εξέλιξης ήδη από το 2010 έχουμε εφαρμόσει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης σύμφωνα με το πρότυπο 9001:2008 σε συνεργασία με την TUV Austria Hellas. Το 2017 το επικαιροποιήσαμε υιοθετώντας τη νέα έκδοση του προτύπου 9001:2015.

Σκοπός μας

Είναι να δημιουργούμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Προσπαθούμε πάντα τα μέγιστα, ώστε να απολαμβάνουν τις καλύτερες υπηρεσίες, στον ταχύτερο χρόνο με τη βέλτιστη τιμή.

Το προσωπικό μας

Η επιχείρηση απασχολεί 14 άτομα και είμαστε περήφανοι γι’ αυτά. Αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά, την ψυχή της επιχείρησης και δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερο εαυτό τους για να απολαμβάνουν οι πελάτες μας τις καλύτερες υπηρεσίες.

Η συνταγή της επιτυχίας

  • Αγαπούμε το προσωπικό μας και αυτό αγαπά τη δουλειά του. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί, εκπαιδευόμαστε, βελτιωνόμαστε και είμαστε κοντά του για να νιώθει ασφάλεια, να εργάζεται με αξιοπρέπεια και αυτό αποτυπώνεται στην απόδοσή του.
  • Έχουμε χτίσει μακροχρόνιες σχέσεις με τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας. Τους έχουμε επιλέξει προσεκτικά για την ποιότητά τους και συνεργαζόμαστε άψογα εδώ και πολλά χρόνια. Με αυτό τον τρόπο κερδίζουμε όλοι.
  • Παρακολουθούμε και ενημερωνόμαστε τακτικά για τις νέες τεχνολογίες και φροντίζουμε να τις αξιοποιούμε.
  • Δημιουργούμε σχέση εμπιστοσύνης με τους Πελάτες μας. Είμαστε απόλυτα ειλικρινείς μαζί τους. Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες με έμφαση στην ποιότητα και τη διάρκεια.